Loading...

Πλεονεκτήματα

1. Τα εργοστάσια PONY MINI PLANTS®, με την εξαιρετικά χαμηλή αρχική επένδυση, καθίστανται πολύ ελκυστικά ακόμη και στις κυβερνήσεις του αναδυόμενου κόσμου. Διότι προσφέρουν θέσεις εργασίας και μοναδικά πλεονεκτήματα που καλύπτουν και τις φιλοδοξίες των πολιτικών που ποθούν να δουν ένα ΕΘΝΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ στην χώρα τους. Εκπληρώνοντας με αυτόν τον τρόπο τους πολιτικούς στόχους τους. Και βεβαίως να συμβάλλουν αποφασιστικά και άμεσα στην μείωση της ανεργίας σε κάθε μια από αυτές τις χώρες.

2. Η ΝΑΜCΟ διαθέτει εξειδικευμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα FAST-TRACK VOCATIONAL TRAINING, για τελείως ανειδίκευτους εργάτες (unskilled) μεταμορφώνοντάς τους σε εξειδικευμένους. Και μάλιστα εντός των εγκαταστάσεων του PONY MINI PLANT®. Πράγμα δυνατό μόνο με την ειδική απλοποιημένη τεχνολογία της ΝΑΜCΟ DYNATEC® (DYNAMIC ENGINEERING TECHNOLOGIES) ενώ κάτι τέτοιο είναι παντελώς αδύνατο με την υπερ-αυτοματοποιημένη ρομποτική τεχνολογία των μεγάλων πολυεθνικών. Τα PONY MINI PLANTs της ΝΑΜCΟ χρησιμοποιούν ανθρώπους και ΟΧΙ ρομπότ. Και ως εκ τούτου, επίσης έχουν απαράμιλλο συγκριτικό πλεονέκτημα, διότι ως γνωστόν, ρομπότ να παράγει πελάτες δεν υπάρχει!

3. Η φιλοσοφία της ΝΑΜCΟ είναι: λιτά αυτοκίνητα τύπου PONY®, στιβαρά, και εξαιρετικά οικονομικά, ακόμη και σε χαμηλή σειρά παραγωγής, ικανότητας 10.000 μονάδων ετησίως. Από ολοκληρωμένα εγχώρια PONY® MINI PLANTS. Και το γεγονός αυτό έχει αναγνωρισθεί διεθνώς απ’ όλους τους ειδικούς του κλάδου. Η φιλοσοφία αυτή, και ιδιαίτερα στην σημερινή συγκυρία, έχει πανηγυρικά θριαμβεύσει. Και έχει δημιουργήσει μια δική της κατηγορία λαϊκών ελαφρών ανοικτών φορτηγών που έχουν κύκλο ζωής τουλάχιστον 30 χρόνια.

Με τρανή απόδειξη ότι ο αντίποδας αυτής της φιλοσοφίας, δηλαδή η μέγιστη παραγωγή των μεγάλων πολυεθνικών (economies of scale), απέτυχε παταγωδώς. Διότι προφανώς δημιουργεί τεράστια «υπερπαραγωγή» και αναλογικά τεράστιες ζημίες, τουλάχιστον αναφορικά με τις αναδυόμενες μικρές αγορές. Η υπερπαραγωγή αυτή είναι αδύνατον να απορροφηθεί διότι δεν έχει ακόμη, όπως προείπαμε, εφευρεθεί ένα μαγικό ρομπότ παραγωγής πελατών. Με αποτέλεσμα οι  αυτοαποκαλούμενοι «μεγάλοι» είτε ήδη πτώχευσαν ή βυθίσθηκαν σε αστρονομικές ζημίες και μαζικές απολύσεις. Είναι γνωστό ότι οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες επιβιώνουν κυρίως με τα κρατικά δάνεια  και επιδοτήσεις δισεκατομμυρίων ευρώ από τους φορολογούμενους πολίτες!!!

4. Αντίθετα, τα PONY® MINI PLANTS, μπορεί μόνον με την πολιτική βούληση και συνετή κρατική στήριξη, όχι απλώς να επιβιώνουν, αλλά και να είναι εξαιρετικά κερδοφόρα. Διότι απλούστατα το PONY® είναι απλό στην παραγωγή του και αποτελεί ένα ιδιαίτερο και απαραίτητο εργαλείο για τον μικρο-μεσαίο έμπορο όπως και εργαλείο για το χωράφι και την στάνη

5. Aσφάλεια κεφαλαίου. Εάν οι γενικές οικονομικές συνθήκες στις αναδυόμενες χώρες αρχίζουν να κυμαίνονται απότομα ή να αλλάζουν προς το χειρότερο, δηλαδή να σημειωθούν χαμηλές πωλήσεις αυτοκινήτων, ελλείψεις σε ξένο νόμισμα κλπ., τα παρακάτω, μη μηχανοκίνητα προϊόντα, μπορούν να παραχθούν εύκολα και αμέσως στα PONY MINI PLANTS που έτσι αποκτούν διττό χαρακτήρα:

#

Μη μηχανοκίνητα προϊόντα

Photo

1

Roof steel frames of any kind

 1

2

Solar hot water boilers

 2

3

Solar Stirling Motor (for extracting water)

3 

4

Steel household and hospital furniture

 4

5

Containers for People, Transport & FRIGO 

 5

6

Hydraulic loading bed for trucks

 6

7

All the steel work of Micro-Hydro power Plants

 7

8

Hawker stands for small traders of all kinds

 8

9

Emergency Housing Containers folding down for easy and economic transportation 

 9

10

Scooters and Motorbikes

10 

11

Trailers for every kind of vehicle

 11

12

Και πολλά άλλα μεταλλικά προϊόντα

Facebook Twitter Google+ Pinterest

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.